Ihmiset”Mitä vaikeampi homma, sitä paremmin se on mennyt.”

Pitkän linjan ammattilaisillamme on kokemusta ja erikoisammattitaitoa muottien valmistuksen kaikista vaiheista. Henkilöstömme varaan voimme perustaa vaativimmatkin asiakastyöt. Henkilöstön vaihtuvuus on pientä ja yhteen hitsautunut henkilöstömme viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

Kokeneet ammattilaisemme on se selkäranka jonka varaan voimme perustaa vaativammatkin asiakastyöt. Me uskomme että voimme kehittyä edelleen paremmiksi osaajiksi työvälinealan vaativissa tehtävissä.

Juuret


Pohjois-Karjalaan syntyi tarve työväline valmistukselle kun kaupunkiin perustettiin lukkotehdas. Alueelle kehittyi myös vahva muoviteollisuus kun Perlos perusti tehtaan Joensuuhun. Nämä tehtaat tarvitsivat työvälineitä, monet edelleen työvälineteollisuuden palveluksessa olevat henkilöt ovatkin aloittaneet uransa joko lukkotehtaalta tai muovitehtaalta. Varsinkin Perloksen alkuvuosista kuulee edelleen paljon tarinoita siitä kuinka koneita ja muotteja kehitettiin aikojen alussa. Näistä tarinoista on syntynyt se vahva osaaminen johon myös Carelia Tools Oy:n kyvykkyys suunnitella ja valmistaa huippuluokan työvälineitä pohjautuu.

Uskomme, että voimme kehittyä edelleen paremmiksi osaajiksi työvälinealan vaativissa tehtävissä. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen, tämä kehitystyö parantaa niin toimitusaikojemme kuin tuotteidemme teknistä luotettavuutta.
Ota yhteyttä


Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä niin etsitään yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

 

Seppo Raassina, Managing Director
puh. +358 400 233 346
seppo.raassina(a)careliatools.fi

Toivo Vatanen,  Account Director
puh. +358 500 305 654
toivo.vatanen(a)careliatools.fi

 

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi. Otamme sinuun yhteyttä.